Параграф 1

За нас

СД "ПАРАГРАФ 1 – Момчилови и Сие" е създадена в гр. Пловдив през 1990 г. и вече 30 години се занимава с внос и търговия на неръждаеми стомани. Наши партньори са водещи италиански и германски производители, а клиентите ни са от цялата страна.

През 2008 г. фирмата разкри офис в Северна България - гр.Койнаре, общ. Червен бряг и разшири дейността си с производство на тръбни изделия от черна и неръждаема стомана, както и с производство на нестандартни изделия по чертежи на клиенти от ЕС. През 2009 г. отвори по-голям и по-удобен за клиентите склад в Пловдив, а през 2011 г. закупи завод за тръбни конструкции и склад за целите на производството. В момента за ПАРАГРАФ-1 работят 23 високо-квалифицирани сътрудници с цел да обезпечат качествено и навремено обслужване на клиентите от цялата страна.

В складовете на ПАРАГРАФ-1 можете да намерите голям асортимент от неръждаеми тръби, профили, кранове, колена, холендри, клампови съединения, муфи, нипели и др. от следните марки стомани AISI 304 / 304L / 321 / 316 / 316L , като по поръчка на клиентите се внасят и други видове.